English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Thermál Hotel Szivek Berekfürdő (Tisza-tó)

0
Magyarország,
Jász-Nagykun-Szolnok , Berekfürdő



|


:

A Thermál Hotel Szivek 2004. júliusától üzemel, Berekfürdőn, a Tisza tavi régióban 36 db kétágyas, 14 db apartmannal teljes klimatizálással közvetlenül a strandfürdő közelében.

Saját gyógyfürdővel, gyógyászattal rendelkezünk, ahol reumatológus által kiállított kezelőlappal TB által támogatott kezeléseket lehet igénybe venni. A gyógyfürdőben egy 32 és egy 36°C-os termálvízzel feltöltött medence, továbbá egy 25°C-os úszómedence található, 2006-ban elkészült a saját strand úszómedencével, gyerekmedencével, jacuzzival. A szálloda vendégei számára a fürdő a finn szauna, és a strand, díjtalanul használható.

Wellness centrumunkban 17 féle kezelés biztosítja a kikapcsolódást, felfrissülést.

Két étteremmel rendelkezünk, ahol fél-, illetve teljes panzióval tudnak étkezni a vendégek, illetve az étlapról is kedvük szerint választhatnak.
Lehetőség van továbbá kerékpárkölcsönzésre és bowlingozásra, biliárd és asztali foci is várja vendégeinket. A szálloda által szervezett programok, kirándulások – többek között a Tisza tóra, a Karcagi lovardába – az Ön és munkatársai, családtagjai, partnerei kikapcsolódását szolgálják.

Konferenciatermünk 200 fő befogadására is alkalmas, teljes technikai felszereltséggel, ideális helyszín a tréningek, konferenciák, családi rendezvények lebonyolítására. A Vadásztermünk kisebb létszámú rendezvények, / 20-25 fő / üzleti tárgyalások, szekcióülések, üzleti ebédek lebonyolítására kiválóan alkalmas.

Szállás cím: Thermál Hotel Szivek 5309, Berekfürdő, Hortobágyi u. 1.

:
: 36
: 14

:

Szoba


Részvételi díj Huf/fő/éj


 Kétágyas szoba


10.100.-


 Kétágyas szoba 1 fő részére


12.600.-


 Felnőtt pótágyon


9.100.-


 10 éves korig pótágyon


5.050.-


 10 éves korig főágyon


7.070.-


szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül vissazigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet foglalási kötelezettség nélkül
:
- - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-4 éves):
Gyerek (4-10 éves):
*
*
*
*
*
*
*