English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Faluszéli Vendégház Boncz Porta Nagyrákos (Örség)


Magyarország,
Vas , Nagyrákos

ŐRSÉG Nagyrákos Alsószer 47.

: 0036 30/9363-295, 0036 30/9214-536
: bonczporta@zalaszam.hu
: www.bonczporta.hu



|


:

A dombokkal, erdőkkel övezett, Zala folyó partján fekvő Nagyrákos keleti Zalalövő felöli végén található a 2005. nyarán megnyílt Faluszéli Vendégház - Boncz Porta.
Az őrségi vendégház, tájba illő, korszerű, de a népi építészeti elemeket is magában hordozó épület.
A szobák, apartmanok jól felszereltek, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. A régi parasztbútorok, berendezési tárgyak cserépkályhák és a kemence a korabeli falusi élet hangulatát idézik. A ház felszereltségéhez tartozik a tűzhely, a mikrohullámú sütő és a televízió. Külön konyha biztosított a főzést kedvelőknek. Étkezési lehetőség: a közeli csárdában és a környékbeli kisvendéglőkben.
A Vendégház családcentrikus, ugyanakkor 25-30 fős rendezvények - esküvők, keresztelők, névnapok, osztálytalálkozók, továbbá tréningek, hivatalos értekezletek, kisebb konferenciák - megrendezéséhez is természetes, nyugodt, meghitt, szép környezetet biztosít, négy évszakon át.

A Faluszéli Vendégházban üdülési csekk is felhasználható!

Parkosított udvar, kerti grill, nagy rét tartozik a házhoz. A kert mögötti domb alján fából készült játszótér várja a gyermekeket. A parkolás zárt udvarban biztosított, az ingatlan riasztóval ellátott.
A csodaszép őrségi táj, az érintetlen természet, a fenyőillatú levegő biztosítja a regenerálódást. A táj szépsége gyalogos túrára és kerékpározásra csábít.
Az Őrségben minden évszakban várjuk Kedves Vendégeinket.

:

Magyarország nyugati részén, Vas megyében, a természeti szépségekben, népi építészetben és hagyományokban gazdag Őrség szívében fekszik Nagyrákos. A falu keleti Zalalövő - Pankasz felőli szélén található a Faluszéli Vendégház - Boncz Porta.

:
: 20
: 10

:

Minden évszakban várjuk Kedves Vendégeinket az Őrség szívében, nagyrákosi vendégházainkban.

Faluszéli Vendégház - Boncz Porta

 

Aktuális árak: 

www.bonczporta.hu

       
SZÉP kártyát is elfogadunk!
:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:
*
*
 
 
 
 
  Ne töltse ki: