English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste

1
Magyarország,
Vas , Szeleste



|


:

Nyugodt, festői környezetben, egy 13 hektáros arborétum ölelésében található a 150 éves Festetich Kastélyszálló és mellette a modern Zsuzsanna Hotel.

Az összesen több mint 80 férőhellyel - ideális helyszín csoportos és céges rendezvények, tréningek, konferenciák lebonyolítására, valamint egyéni és családos pihenésre.
A 2001 nyarán fúrt saját kútból 1260 m mélységből tör föl az 55 fokos gyógyvíz. Az ásványi anyagokban nagyon gazdag gyógyvíz összetételénél fogva - több mint 4900 mg/l sótartalom - rendkívül kedvező hatást fejt ki a mozgásszervi, rheumatikus, szív és érrendszeri, bőrbetegségekre, valamint a nő- és bőrgyógyászati betegségek gyógyítására, enyhítésére.

Gyógyászati szolgáltatások:
Masszázs, szauna, infrakabin, szolárium, fogászati szakrendelés, masszázsmedence.Zsuzsanna Hotel thermálvizes fedett- és szabadtéri fürdővel, masszázs-medencével is rendelkezik.

A hozzánk látogatók egyszerre élvezhetik az arborétum csendjét, romantikáját és a saját kútból feltörő, gyógyvizes fürdő élményét!

Kellemes nézelődést kívánunk és bízunk benne, hogy galériánk kedvet ébreszt egy valódi látogatáshoz! Örömünkre szolgálna, ha mihamarabb vendégünkként köszönthetnénk Önt!

:

Szállás cím: 9622 Szeleste, Arany János u. 37.
NTAK reg. szám: SZ19000330 - Hotel

:
: 78
: 10
: 6
: 10
: 1
Gyógyfürdő / Heilbad / SPA

:

Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - -

1

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-3 éves):
Gyerek (3-6 éves):
Gyerek (6-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*