English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Alsohegyi Apartmok Zalakaros

0
Magyarország,
Zala , Zalakaros

|


:

Zalakaros panorámás zöldövezeti részén ajánljuk Önnek igényesen megépített két és 4 személyes apartmanjainkat. Házaink csendes , pihenésre alkalmas telken állnak,nagy zöld területtel,gondozott kerttel, minimális gépjármű forgalommal terhelt Alsóhegyi és Bor utcában . A zalakarosi túra útvonalak és nordic walking útvonalak nálunk kezdődnek. A Kilátó , a Zalakarost övező erdők csak egy "karnyújtásnyira " vannak tőlünk.
Apartmanok pároknak ,családoknak baráti társaságoknak ! Pihenésre alkalmas környéken 2 és 4 személyes apartmanok várják az Ön jelentkezését. A pihenéshez kerékpárokat biztosítunk. A nordic walking útvonalak nálunk kezdődnek. NET kapcsolat minden apartmanban kiépített,a WIFI ingyenes . Az apartmanok központi fűtéssel és klímával felszereltek. Gondozott kert nagy zöld területtel, kényelmes parkolás a házak előtt a telken belül.
Rendelkezünk kerékpárokkal, melyet a szállás árában biztosítunk Önnek napi használatra. Amennyiben kedveli a grillezés örömeit biztosítjuk az ehhez szükséges kellékeket. Kerékpárral a Gyógyfürdő bejárata csak 5 perc. Zalakaroson a gépjármű parkolás a Város teljes területén ingyenes, amennyiben gépkocsival kíván közlekedni.
Apartmanjaink rendkívül kényelmesek: 2 személy apartmanjaink a külön hálószoba mellett nappalival konyhával felszereltek, 4 személyes apartmanjaink két hálószoba+ nappali kialakításúak. Nagy teraszokat építettünk mindegyik apartmanhoz, hogy Ön is tudja élvezni a friss és egészségesen tiszta zalakarosi levegőt.
Az apartmanokban központi fűtés működik, nyáron pedig klímaberendezésekkel biztosítjuk Önnek a kellemes szoba hőmérsékletet. Mindkét házunkban ingyenes WIFI internet kapcsolatot biztosítunk.

:

Szállás cím: Alsohegyi Apartmok Zalakaros Bor utca 2.
NTAK reg. szám: MA19004264 - Apartman

:

Családosoknak, pároknak és háziállattal érkezőknek.

:
(m²): 240
(m²): 2400
: 14
: 3
: 2
: 5
: 5+1
5
Minden apartmanhoz terasz

:

Alsohegyi Apartmok Zalakaros

foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*