English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Csatár Vendégház Farkasfa Őrség


Magyarország,
Vas , Farkasfa

Őrség 9981 Farkasfa Hegyi u. 24.

: +36304742834
: info@csatarvendeghaz.hu
: csatarvendeghaz.hu



|


:

Ebben a csendes, természet- és emberközeli, ám látnivalókkal, felfedezni valóval teli vidéken várja vendégházunk a pihenni vágyókat. Igazi falusias hangulattal, és Őrségi vendégszeretettel fogadjuk az idelátogatókat. Aki a város forgatagából idevetődik, úgy érezheti, mintha itt megállt volna az idő. E csodálatos, dimbes-dombos, szinte érintetlen, de nagy történelmi múltra visszatekintő vidéken eltöltött néhány nap segít kipihenni a hétköznapok fáradalmait.
A ház két különálló hálószobával rendelkezik, amelyekben franciaágyak vannak. Ősszel és nyáron a két cserépkályhával lehet meleget varázsolni. Vendégházunkban fürdőszoba és WC, valamint teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel, kávéfőzővel, hűtőszekrénnyel, ebédlőasztallal.

A házhoz nagy parkosított kert tartozik, nyári pavilonnal, amely lehetőséget nyújt a pihenéshez és a gyermekek számára is ideális játszóhely lehet. A fedett terasz alatt lehetőségük van grillezni, emellett kiépített bográcshely várja a főzni vágyókat. Az udvar akár két autó számára is kényelmes parkolási lehetőséget biztosít.

:
: 5
: 2

:

Csatár Vendégház Farkasfa Őrség

 

Az egész ház egyben foglalható. A szállásdíj tartalmazza a meleg víz és áramszolgáltatást, takarítást, ágyneműt és törölközőt.

- Főszezonban (június 15 - augusztus 31): 15.000,- Ft / éj / egész ház
- Elő- és utószezonban: 9.000 - 12.000,- Ft / éj / egész ház
- Ünnepi időszakban, hosszú hétvégéken: 15.000,- Ft / éj / egész ház

Idegenforgalmi adó: 500,- Ft/fő/éjszaka

Mindhárom bank által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadunk.

:
- - - - - - - - - - - - - - -
:
*
*
 
 
 
 
  Ne töltse ki: