English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Múltidéző Vendégház és Porta Őrség Szalafő


Magyarország,
Vas , Szalafő

9942 Szalafő Papszer 2.

: 303901694
: multidezovendeghaz@gmail.com
: www.orsegi-vendeghaz.hu



|


:

Őrség legarchaikusabban fennmaradt falujában, Szalafőn várom Önt a Múltidéző Vendégházban és Múltidéző Portán. Forgalomtól teljesen mentes környezetben, rét közepén, erdőhöz közel lévő jól felszerelt apartmanokban pihenhet, ahol csak a madárkacsicsergés, no meg a kakaskukorékolás töri meg a természet csöndjét. Gyermekbarát 2-6 fős apartmanok állnak a rendelkezésére.

KÉK Vendégház
A kék alapon festett bútorokkal berendezett Vendégház (7+2 fő) két apartmanból áll, melyek külön-külön és együtt is igénybe vehetők.

Nyugati bejárattal két egybenyíló szoba van három és kettő parasztággyal, nagy konyha, (egyik falán végig a hagyományos funkciók mindegyikét tartalmazó műemlék kemencével) ahol a ház minden lakója kényelmesen elfér. A konyhában hagyományos épített tűzhely, (főzésre is alkalmas) a szobákban kandalló biztosítja a fűtést. Fürdőszoba és folyosó áll rendelkezésre.

Keleti bejárattal egy szoba, kettő egymás mellett lévő festett parasztággyal, gyermekek részére kihúzható ágy. Fürdőszoba és a szobával egy légtérben konyharész áll rendelkezésre. Kandalló biztosítja a fűtést.

Konyhák felszereltsége: villanytűzhely, hűtőszekrény, mikro, kenyérpirító, kávé/teafőző, konyhai eszközök.

A ház keleti bejárata mozgáskorlátozottak számára kialakított, ezáltal az egész ház alkalmas mozgáskorlátozottak közlekedésére.

ZÖLD Vendégház
A sötétzöld alapon festett bútorokkal berendezett ZÖLD Vendégház (6+2 fő) három apartmanból áll.

Nyugati bejárattal a szobában kettő egymás mellett lévő festett parasztágy van, fürdő és a szobával egy légtérben konyharész tartozik az apartmanhoz.
Hagyományos ( főzésre is alkalmas ) tűzhely biztosítja a fűtést.

Középső bejárattal a szobában két különálló festett parasztágy van és egy kihúzható ágy gyermekek részére. Fürdő és a szobával egy légtérben konyharész áll rendelkezésre.
Búbos kemence biztosítja a fűtést.

Keleti bejárattal a szobában kettő egymás mellett lévő festett parasztágy van, fürdő és a szobával egy légtérben konyharész tartozik az apartmanhoz. Búbos kemence biztosítja a fűtést.

Konyhák felszereltsége: villanytűzhely (keleti apartmanban főzőlap), hűtőszekrény, mikro, kenyérpirító, kávé/teafőző, konyhai eszközök.
Fedett kiülő tartozik az apartmanhoz.

A házak udvarán sütőkemencés fedett kiülő, bográcsozási, grillezési lehetőségek (eszközöket biztosítom), kinti pihenőhelyek.
A birtok másfél hektár, sok öreg gyümölcsfával, nagy réttel, két tókával, háziállatokkal (kiskecske, csirkék, cicák). Sütőkemencés fedett kiülő, kerti pihenőhelyek, bográcsozási, grillezési lehetőségek (eszközöket biztosítjuk) várják a Kedves Vendégeket. 100 m-re van a Szala, (Zala folyó), 400 m-re az Őrszem Fogadó, kb. 1 km-re a Pityerszeri Népi Műemlék együttes.

:

Szállás cím: Múltidéző Vendégház 9942 Szalafő Papszer 1,1/aí, 2.
NTAK reg. szám: MA19016305, MA19016299, MA19016292 - Vendégház

:
: 25

:

Múltidéző Vendégház és Porta Őrség Szalafő

 

 

3.500.- Ft-tól 4.000.- Ft/fő/éj

 

 

Gyermek kedvezmény:
0-3 éves korig 900.- Ft/fő/éj
3-10 éves korig 2.500.- Ft/fő/éj
10-14 éves korig 3.000.- Ft/fő/éj

IFA mértéke: 100.- Ft/fő/éjszaka.

Fűtési felár: 500.- Ft/éj/apartman.

 

Szállás elfoglalása 13 órától, szállás elhagyása 10 óráig.
Összes kapacitás 25 fő. Ebből kétágyas 4 db. ötágyas 1 db. hatágyas 2 db.

SZÉP-kártya elfogadóhely!

:
- - - - - - - - - - - - - - -
:
*
*
 
 
 
 
  Ne töltse ki: