English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Koppány Fogadó Tamási Panzió és Étterem

0
Magyarország,
Tolna , Tamási



|


:

Tamási a Kapos-Koppány menti dombvidék évezredes települése. A 61-es és a 65-ös főutak csomópontjában fekszik, a Balatontól (pl. Siófoktól) 40 km-re. A város határában terül el a dámvadairól híres Gyulaji erdő. Termálfürdője messze földről vonzza a gyógyulni vágyókat.
A csendes, szép környezetben fekvő Koppány Fogadó, a gyógy- és termálfürdő szomszédságában, kényelmes elhelyezéssel, kitűnő konyhával és igazi vendégszeretettel várja kedves visszatérő és leendő vendégeit. A fogadó nevét Géza fejedelem bátyjáról, az ősi hit és törvények mellett kardoskodó Koppány vezérről kapta, akinek ezen a környékén volt a tábora.
Fogadónk panzió részében kétágyas (igény esetén pótágyazható) szobákban - melyekhez fürdőszoba-WC tartozik - kultúrált és színvonalas elhelyezést biztosítunk a nálunk megszállóknak. 82 cm képátmérőjű LCD TV és ingyenes WIFI is szolgálja vendégeink kényelmét. Portaszolgálat, valamint a fogadó söröző részében vonalas telefon és fax is vendégeink rendelkezésére áll. Igény szerint reggelit, ebédet és vacsorát is biztosítunk. A reggeli ára 800,- Ft személyenként, az ebéd és a vacsora ára étlap szerint fizetendő.
Kedvenc kisállataikat is magukkal hozhatják - a Koppány Fogadó állatbarát - kedvenceik bevihetők a szobákba. Saját, ingyenes parkolónkban, akár buszok vagy nagyobb tehergépkocsik parkolása is megoldható. Az IFA (Idegenforgalni Adó) mértéke személyenként 300,- Ft/éjszaka
A Fogadó étterem része vad-, szárnyas-, és egyéb ételkülönlegességeket kínál az ínyenceknek, széles italválasztékkal kísérve a remek ételeket - megfizethető áron. Diétázó és vegetáriánus vendégeinket külön ételajánló várja. Az étterem terasza igazi felüdülést nyújt a meleg nyári estéken, a kitűnő hangulatú grill-partikon.

:
: 9
: 3

:

Koppány Fogadó Tamási Panzió és Étterem

 

1 személy 7.000 Ft + Idegenforgalmi adó (300,- Ft/fő)

2 személyre 8.000,- Ft + Idegenforgalmi adó (300,- Ft/fő)
pótágy 2.000,- Ft + Idegenforgalmi adó (300,- Ft/fő)

 

Gyermekkedvezmény:

0-4 éves korig ingyenes

 


 



szállás foglalas
Egyszerűen foglalhat, a szállásadó 24 órán belül vissazigazolja.
erdeklodes szállás ajánlat kérés
Itt nyugodtan kérdezhet foglalási kötelezettség nélkül
:
- - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-4 éves):
*
*
*
*
*
*
*