English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  Levelezési cím*:

Kétvölgyi Vendégház Őrség


Magyarország, Nyugat-Dunántúl
Vas megye, Kétvölgy

9982 Kétvölgy Fő utca 12.

Telefon: + 36 30-680-4107
E-mail: hunya322@gmail.com
Url:
Leírás:

Alsó szint: nagy nappali lakószoba kandallóval, nyitott konyhával, terasszal (tornác); egy hálószoba franciaággyal és cserépkályhával, fürdõszoba, külön WC. A nagyszobában 2-3 embernek lehet megágyazni.
A nagyszobából visz a lépcsõ a fölsõ szintre, az L alakú, egyterû padlástérbe, ahol ketten ágyban, négy-öt-hatan pedig matracon, leginkább hálózsákban aludhatnak.
Nincs: tévé, rádió, hifitorony, internet csatlakozás, és semmilyen mesterséges hangot, képet kiadó eszköz. Van: madárdal, égzengés, szarvasbõgés (ha éppen), kukorékolás, szekérzörgés, vend szó a kocsmában, és mindenek elõtt CSÖND.

Állatot hozhatsz, de csak olyat, amelyik tutira nem rágja/kaparja
szét a nekünk oly kedves ajtókat, ablakokat, hajópadlót, és más módon sem hagy kellemetlen nyomot maga után.

A ház csak egyben vehetõ ki.

Megközelítés:

A 8-as úton Szentgotthárdig. Szentgotthárdra érve a központban már ki van táblázva Kétvölgy, onnan kb. 10 km-re van a ház, főleg erdők között halad az út. Apátistvánfalva után jön Kétvölgy, és amint meglátják az üdvözlő táblát, forduljanak balra, a kicsit lejtős kis kavicsos útra. Ezen az úton kb. 2-300 métert haladva, egy pici kis kápolnához érnek. Megérkeztek, és látják is a házat, jobbra a völgyben.

Szállás kapacitás:
Szálláshely alapterülete (m²): 135
Telekmérete (m²): 4000
Össz férőhely: 10-12 fő
3 ágyas szobák: 1
4 ágyas szobák: 1
Társalgó - Közös helyiség: van
Konyha van
Egyéb helyiség tetőtér

Árak:
2 fõ 16 000 Ft/éjszaka, minden további személy 2000 Ft/fő/éj Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Ennek összege 200 Ft/fő/éj, minden 18 év feletti személyre. Egy vagy két éjszaka esetén 10% felár, öt napnál hosszabb tartózkodás esetén 5% kedvezmény jár. Ha van veletek egy 4-10 éves korú gyerek, akkor a teljes árból 5% engedmény jár, kettõ vagy több gyerek után 10%. Kutya után egyszeri 3000 Ft díjat számolunk. A három évesnél fiatalabbak tartózkodása ingyenes.December 24. és január 1. között 50% szilveszteri felár van.

 

 

Felszereltség:
Mosdó - Törölköző - Ágynemű - Amerikai konyha - Etetőszék - Babaágy - Porszívó - Hajszárító - Vasaló - Edények - Kenyérpirító - Vízforraló - Kávéfőző - Villanytűzhely - Hűtőszekrény - Fürdőkád - Felszerelt konyha -
Foglalás, érdeklődés:
* Név
* E-mail
  Telefon
  Üzenet
  Foglalás időtartama -tól -ig
  Személyek száma
  Ne töltse ki:


Téli Ajánlatok szállás