English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Hotel Konferencia Győr

0
Magyarország,
Győr-Moson-Sopron , Győr



|


:

A Hotel Konferencia a Káptalandombon, a város egyik legszebb terén emelkedik ki az őt körülölelő évszázados házak közül. Az épület szerencsés elhelyezkedése révén pár perces könnyű sétával a város színes mindennapjaiba csöppenhetünk. "Korzózhatunk" a sétálóutcában, barangolhatunk a barokk belvárosban, gyönyörködhetünk a Mosoni-Duna, Rábca és a Rába folyók találkozásában. A város számos kulturális- és sportrendezvénynek ad otthont, melyek helyszínei szintén könnyen megközelíthetőek.
A Hotel**** Konferencia - nevéhez méltóan - Győr egyedülálló helyszíne konferenciák, tanácskozások, tréningek, értekezletek, fogadások, lakodalmak, bálok és egyéb üzleti-, illetve magánjellegű összejövetelek lebonyolítására. Felkészült, tapasztalt kollégáink, a technikai feltételek és a minden igényhez rugalmasan igazítható különtermeink alapvető garanciát jelentenek.
Kereken tizenhat, légkondicionált szobát kínálunk vendégeink számára, melyek közül kettő franciaágyas, hat összetolt ágyas, nyolc pedig minden kényelemmel felszerelt, franciaágyas lakosztály. Szobáinkban fürdőszoba, színes televízió, telefon és minibár áll vendégeink rendelkezésére. Az árak tartalmazzák a svédasztalos reggelit, uszoda használatát, parkolást, továbbá - korlátozott számban - a mélygarázs használatát is. Kis létszámú csoportok (max. 20 fő) fogadása is megoldható!

:
: 5
8 Lakosztály/Appartman/Suite

:

Hotel Konferencia Győr




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-3 éves):
Gyerek (3-18 éves):
*
*
*
*
*
*
*