English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Tisza Hotel Szeged

0
Magyarország,
Csongrád , Szeged



|


:

A belváros szívében, Szeged főterén - a Széchenyi téren - 120 éves műemlék értékű épületben helyezkedik el a város és a régió legpatinásabb szállodája a Tisza Hotel***. A század eleji hangulatot idéző szállodánkban, kényelmes koloniál stílbútorozású és klímatizált lakosztályok és szobák szolgálják vendégeink kényelmét. 1-2 ágyas Superior és Classic szobáinkban fürdőszoba, színes televízió, telefon, mini bár, Cardo matrac és wifi Internet elérési lehetőség található.
A szálloda egyedülállóan reprezentatív Koncert - és Tükörterme számos hazai és nemzetközi rendezvény számára ad otthont, melyek sikerét a Tisza Hotel*** teljes körű szolgáltatásaival garantálja!

Vendégeink szórakozását, kikapcsolódását kávézó, 60 - 70-es évek hangulatát idéző zenés táncklub /Zápor József Kávézója/, több táncos szórakozóhely /Retro Club, MONO/ szolgálja.

Vendégeink részére parkolási lehetőséget biztosítunk a szálloda udvarában.

Különleges hangulatú szállodánk a nyüzsgő belváros szívében, az üzleti és kulturális élet központjában található, karnyújtásnyira a sétáló utcától, közel a város legfontosabb attrakcióihoz és kulturális nevezetességeihez (Szegedi Dóm, Móra Ferenc Múzeum, Szegedi Nemzeti Színház, Fekete Ház, Szerb Templom).

:
: 34
: 11
: 5

:

Tisza Hotel Szeged




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-9 éves):
Gyerek (9-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*