English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Hotel Azúr **** Siófok (Balaton)

0
Magyarország,
Somogy , Siófok



|


:

A csodálatos mediterrán stílusú szálloda három épületben, 222 légkondicionált, erkélyes, extrákkal felszerelt szobával áll egész évben a vendégek rendelkezésére, amelyből 18 luxus lakosztálya minden igényt kielégít.

A szálloda egyúttal a régió legnagyobb, konferencia- és wellness komplexuma, amely egyaránt csalogatja az üdülni vágyó vendéget és az üzleti utazót. A térségben egyedülálló technikai felszereltséggel rendelkező konferenciarészleg ily módon központi szerephez juttatja a szállodát az üzleti életben.

A test- és a lélek megújulásáról a hotel wellness központja gondoskodik. Relaxáló és frissítő programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait. A wellness központ fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre.

Külső- és belső élménymedencék, pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-fürdő tesz élvezetesebbé.

A kulináris élvezetekről a szálloda kiváló szakácscsapata gondoskodik: a szezonális különlegességek, a magyar konyha hagyományőrző kínálata és a nemzetközi ételsorok specialitásai mellet a fittnes-, wellness ételek széles választéka közül válogathatnak.

A szálloda szezononként megújuló ajánlatokkal és aktuális akciókkal készül a látogatók színvonalas fogadására.
Várjuk Önt szeretettel!

:
: 450
: 36
: 60
: 60
: 48
: 8
lakosztály/suite: 18

:

Hotel Azúr **** Siófok




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
Felnőtt:
Gyerek (0-4 éves):
Gyerek (4-12 éves):
*
*
*
*
*
*
*