English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Apartman Kaszás Mosonmagyaróvár

0
Magyarország,
Győr-Moson-Sopron , Mosonmagyaróvár



|


:

Magyarország északnyugati részén található Mosonmagyaróvár, mely méltán híres mind itthon mind pedig külföldön rendkívül jó hatásfokú gyógyvizéről. A szállás a belvárosban, de kertvárosi környezetben helyezkedik el, apartmanjaink kényelmes szobákkal és jól felszerelt konyhákkal várják a hozzánk látogató vendégeket. Városunk fő idegenforgalmi vonzereje a Flexum Termálfürdő a szállástól 400 m-re, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer tudományi Kara pedig 200 m-re van. A szálláshely három apartmanból áll, melynek mindegyike pótágyazható, így 9 vendég kényelmes elhelyezésére van lehetőség és két lakosztály egybe is nyitható.
Mindegyik szobához tartozik egy fürdőszoba, emellett még színes televízió, kábeltévé, rádió és kényelmes bútorok emelik a vendégek komfortérzetét. A konyhák is rendkívül jól felszereltek: hűtő, mikro, kávéfőző, rezsó, tojásfőző valamint edények és evőeszközök teszik teljessé a berendezést.
Egyéb szolgáltatások: zárt parkoló az udvarban, egész évben nyitva, internet kapcsolat (wireless), gyermekbarát szálláshely (utazó gyermekágy és pelenkázó, etetőszék, babakád).

:

Szállás cím: Apartman Kaszás Mosonmagyaróvár Csokonai Vitéz Mihály utca 6.
NTAK reg. szám: MA19005201 - Apartman

:
: 9
: 3

:

Apartman Kaszás Mosonmagyaróvár




foglalás


A fenti gombra kattintva a dátum megadását követően

láthatja a szabad szobákat, árakat és azonnal foglalhat.


:
- - - - - - - - - - - - - - - -

Kattints a naptárra a részletekért!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*