English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  *:

 

Olcsó Repülőjegy - Repülőjegy Foglalás - Akciós Repülőjegyek

Akciós repülőjegy, fapados repülőjegy a legjobb áron. Foglaljon olcsó repülőjegyet!

A keresés gombra kattintva a találatok új oldalon jelennek meg.
Kis tütelmet kérünk, amig az új oldal betöltődik!
 
Olcsó repülőjegyet keres?

 Olcsó repülőjegy akciós repülőjegyek Töltse ki a fenti adatokat és megmutatjuk a légitársaságok akciós repülőjegy ajánlatát. A repülőjegy foglalás a fenti form kitöltésével kezdeményezhető. A tényleges foglalás, csak az utolsó lépésben történik meg, így, ha Ön egyenlőre csak érdeklődik, és később tervezi a repülőjegy foglalást, akkor is elkezdheti az első lépéseket.
  Ha már megvan az úti cél és az időpont kattintson a keresés gombra
  Az új ablakban megnyíló oldalon kis idő múlva megjelennek az olcsó repülőjegy ajánlatok.
  Válassza ki az akciós repülőjegy listából, amelyik szimpatikus és kattintson a tovább gombra.
  Adja meg az adatait és foglalja le a repülőjegyet.

 

Miért éri meg nálunk repülőjegyet vásárolni?

 Olcsó repülőjegy akciós repülőjegyek  Széles skálájú választási lehetőség több mint 800 légitársaság kínálatából, a diszkont (fapados) légitársaságokat is beleértve
 Olcsó repülőjegy akciós repülőjegyek 24 órás foglalási lehetőség a hét minden napján
 Olcsó repülőjegy akciós repülőjegyek Legkedvezőbb árak és díjmentes foglalás

 

Mi szükséges a olcsó repülőjegy vásárlásához?

Az internetes repülőjegy értékesítő rendszerben az olcsó repülőjegy vásárláshoz szüksége lesz egy hitelkártyára, vagy bankkártyára, vagy egy virtuális hitelkártyára.
Az Internetes repülőjegy foglalási rendszerben az utolsó lépéseknél fizetéskor meg kell adnunk:
 Olcsó repülőjegy akciós repülőjegyek a bankkártya tulajdonos nevét 
 Olcsó repülőjegy akciós repülőjegyek a bankkártya számát
 Olcsó repülőjegy akciós repülőjegyek majd a 3 jegyű CVV2 biztonsági kódot, (A CVV kód a hitelkártya hátoldalán található 3-jegyű biztonsági kód.)

 

A foglalás gombra kattintva megtörténik a repülőjegy vásárlás.

A repülőjegyet a repülőtéren kapjuk meg többnyire, azzal a kóddal, amelyet az internetes repülőjegy vásárlás végén kaptunk.

Olcsó, Akciós repülőjegyek!!!!!
Az árak oda-vissza, mindenestől értendőek!
Online akciós repülőjegy kereső, és foglaló weboldal! Több mint 800 légitársaság legolcsóbb járatai között kereshet, a fapados okkal együtt.

 

HASZNOS INFORMÁCIÓK - e Szállás WIKI

Mit jelent a " fapados légitársaság " ?
Az angolul " low cost airline " azaz olcsó-, vagy inkább alacsony költségű légitársaságok kapták ezt a nevet a magyarban, ami természetesen nem azt jelenti, hogy az utazáshoz csak egy fapados széket kapunk. Az ok az, hogy néhány éve elindult a légi közlekedésben egy folyamat, ami forradalmasítani látszik az iparágat. Ezek a légitársaságok a nagyokkal ellentétben nem tartanak fent belvárosi képviseleteket, több száz fős felső-vezetést, nagyméretű kiszolgálóbázisokat. Minden területen a költséghatékonyságra koncentrálnak, és mindenben az alacsony árat helyezik előtérbe. A légitársaság útvonaltervezése és menetrendi politikája maximális járat-töltésekre irányul, azaz a cél, hogy minden tervezett járat elrepüljön és minden gép tele legyen.

 

Mit jelent az alacsony ár?

A légitársaságok legfontosabb értékesítési csatornája az internet. Minden eddigieknél olcsóbban és pontosabban tudnak az ajánlatok eljutni az utazókhoz, közvetlenül illetve az szerződéses utazási irodák segítségével. A lefoglalt helyekért azonnal kell fizetni, mert csak ezáltal biztosítható a légitársaság részére a megfelelő utaslétszám. Az ajánlatokban csak olyan uticélok szerepelnek, amelyekre elegendő érdeklődés mutatkozik. Fizetni kell a fedélzeti szolgáltatásokért (snack, frissítő italok) nem kínálnak a fedélzeten speciális étkezéseket. A légitársaság nem a nagy nemzetközi repülőtereket választja a fel- illetve leszállásra, hanem az olcsóbb, szerényebb szolgáltatásokkal rendelkező kis nemzetközi, vagy regionális légibázisokat.

 

Mikor a legolcsóbb?

Ezt elég nehéz kiszámítani, hiszen az árat rengeteg összetevő befolyásolja. Lehet hogy más árat kapunk, ha csak egy főre érdeklődünk, és lehet hogy magasabbat, ha két vagy három főre. Ugyanis gyakran előfordul, hogy az adott járaton a legalacsonyabb árra csak egy szabad hely foglalható. Általában igaz, hogy olcsóbb a jegy, ha hónapokkal korábban foglalunk, vagy ha kevésbé terhelt járatot választunk (pl. szerda, vagy szombat). Lehet szerencsénk például egy abszolút utolsó pillanatos helyfoglalással is, ha megmarad egy-két hely, és a legalacsonyabb áron értékesítik. Ez persze nem garancia! Vegye figyelembe, hogy nemzeti, vagy nemzetközi ünnepnapokon, napok közelében is drágább lehet a jegy!

 

Fapados ár
Fapados árajánlatokat pontos dátumra tudunk adni, mivel ezek mindig napi illetve pillanatnyi árak. Az árak folyamatosan változnak, a járatok telítettségének a függvényében emelkedhetnek. A meghirdetett legkedvezőbb áron, mindössze néhány hely áll rendelkezésre járatonként, ezért érdemes időben lefoglalni az utazást, mert az alacsonyabb árakat általában csak 2-3 hónappal indulás előtt tudjuk biztosítani. Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak! 

 

Biztonságban vagyunk?

A fapados légitársaságok nagyon dinamikusan fejlődnek, akár évente megduplázzák bevételeiket. Ugyanakkor nagy hangsúlyt helyeznek a biztonságra. A géppark modern, a légi- és a földi személyzet jól képzett és jól motivált.

 

 

Légitársaságok
American Airlines Air Berlin Air Canada Air France Finnair Alitalia British Airways Bmi British Midland Air Baltic
Air China Delta Air Lines Emirates Airlines Niki Luftfahrt Iberia KLM Royal Dutch Airlines Lufthansa LOT Polish Airlines
SWISS Svájc Malev Hungarian Airlines Czech Airlines Austrian Airlines Brussels Airlines Aeroflot Russian Airlines United Airlines Inc RyanAir Ireland SAS Scandinavian Airlines
Wizz Air Hungary Turkish Airlines Royal Jordanian Easyjet Airline Co Germanwings Hainan Airlines El Al Israel Airlines Tarom-Romanian Air Transport Bulgaria Air
Tunis Air TAP Air Portugal Egyptair Norwegian Air Shuttle