English Deutsch Magyar
http://www.eszallas.hu/
  *:   :
  Levelezési cím*:

 

Két Korona **** Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó
2011. május 18., szerda

Két Korona **** Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó

Superior Kétágyas szoba terasszal

Szállodánk új épületében 19 darab kétágyas Superior szoba került kialakításra. A modern fal, padló, illetve mennyezet fűtés-hűtés technika minden időben kellemes közérzetet biztosít. Szobáink elegánsan berendezett, harmonikus színvilágúak. A szobák fürdőszobával, zuhanykabinnal, színes televízióval, vezeték nélküli ingyenes internet hozzáféréssel és terasszal rendelkeznek. A superior szobáink alapterülete 24-26 négyzetméter. A szobában csak egy pótágy helyezhető el.


Superior Lakosztály terasszal

Szállodánk új épületében 2 darab Superior lakosztály került kialakításra. A modern fal, padló, illetve mennyezet fűtés-hűtés technika minden időben kellemes közérzetet biztosít. Lakosztályaink két légterűek, egybe nyitott szobával és egy nappalival. Elegánsan berendezett, harmonikus színvilág jellemzi a szobákat. A lakosztályok tágas fürdőszobával, zuhanykabinnal, színes televízióval, vezeték nélküli ingyenes internet hozzáféréssel és terasszal rendelkeznek. A superior lakosztályaink két légterűek és 26-30 négyzetméter alapterületűek.


Standard Kétágyas szoba terasszal
Szállodánk mediterrán hangulatú szárnyában 22 db teraszos kétágyas tágas szoba kapott helyet. A szobák déli fekvéséből következően vendégeink a szobák teraszán is kényelmesen pihenhetnek a napsütésben. A szobák fürdőszobával, zuhanyzóval, színes televízióval (30 magyar és külföldi tévécsatorna), vezeték nélküli internet kapcsolattal biztosítják vendégeink kényelmét. A standard szobák mérete 20-22 négyzetméteresek. A szobában csak egy pótágy helyezhető el.

Standard Családi szoba terasszal

Mediterrán hangulatú szállodánkban 2 db Standard Családi szoba került kialakításra terasszal. A családi szobák két Standard Kétágyas szoba összenyitásával alakítható a család nyugodt pihenőhelyévé. A családi szobák így két légtérrel rendelkeznek, két tágas fürdőszobával, zuhanyzóval, színes televízióval (30 magyar és külföldi tévécsatorna), vezeték nélküli internet kapcsolattal biztosítják a családok pihenését. A standard szobák mérete 2 x 20-22 négyzetméteresek. A szobában csak egy pótágy helyezhető el.


Tetőtéri Kétágyas szoba

Szállodánk étterme felett 7 db kétágyas szoba került kialakításra. A szobák fürdőszobával, zuhanyzóval, színes televízióval (30 magyar és külföldi tévécsatorna), vezeték nélküli internet kapcsolattal biztosítják vendégeink kényelmét. A szobák alapterülete 18-20 négyzetméteresek. A szobában csak egy pótágy helyezhető el.Tetőtéri Családi szoba 
Szállodánk étterme felett 3 db családi szoba került kialakításra. A családi szobákból 2 db négyágyas egy légterű és 1 db háromágyas két légterű szoba biztosítja a családok kellemes pihenését. A családi szobák tágas fürdőszobával, zuhanyzóval, színes televízióval (30 magyar és külföldi tévécsatorna), vezeték nélküli internet kapcsolattal biztosítják vendégeink kényelmét. A családi szobák alapterülete 20-25 négyzetméteresek.
 
 

 
Fontos információk

- Szállodánk háziállatot higiéniai okokból nem fogad.
- A szobáink nem dohányzóak.
- Érkezés (Check in): 14:00 – 18:00, amennyiben későbbi érkezés várható, úgy kérjük Önöket,
hogy előre jelezni szíveskedjen 06-84-363-115-ös telefonon.
Konferenciák és tanfolyamok alkalmával a be- és kijelentkezés igazodik a
programokhoz.

- Elutazás (Check out): 11:00-ig
- Amennyiben vendégeink 11:00 h-ig nem hagyják el a szobákat, úgy a szálloda jogosult a
mindenkori portai ár 50%-át pótdíjként felszámítani.
Kivétel ez alól azon csomagajánlataink, amelyek meghosszabbított kijelentkezést
(check-out) tartalmaznak.

- A szállodából való kijelentkezés (check out) után a Wellness részleget és szolgáltatásait csak
napi wellness belépő megvásárlása után vehetik igénybe.
- Szállodánk Üdülési Csekket elfogad.

Foglalás
A(z) Két Korona **** Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó a lenti űrlapon keresztül fogadja az Ön szállásfoglalását.Kérjük, töltse ki a foglalás adatait és a(z) Két Korona **** Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó e-mailben visszaigazolja a foglalását 48 órán belül.
Teltházas napok listája Lista megtekintése Kattints a naptárra a részletekért!
* Érkezés dátuma
* Elutazás dátuma
* Ellátás
* Vendégek száma
Felnőtt:
Gyerek (0-4 éves):
Gyerek (4-10 éves):
Gyerek 10-12 éves):
* Név
* Irányítószám
* Város
* Cím
* Telefon
Fax
* E-mail
Megjegyzés
* Feltétel elfogadás Foglalási és lemondási feltételek elfogadása,megtekintése
Hírlevél feliratkozás Hozzájárulok, hogy levélben értesítsenek akciókról, egyedi ajánlatokról

Téli Ajánlatok szállás